Välkommen till
Baldheads Creative AB

Baldheads Creative AB är en enmansbyrå som drivs från Piteå av mig Jörgen Lindström. Jag jobbar med det mesta som har med kommunikation att göra. Jag utvecklar applikationer för mobila enheter, gör webbdesign, interaktionsdesign och inte minst webbutveckling. Men också grafiskt material som broschyrer, foldrar och  rollups samt reklamfilmer och youtube-kampanjer.

Baldheads Creative bildades 2013 med visionen att skapa unika webbsidor med fokus på design och fotografi.

Vi tror att hemsidor och appar inte bara bör vara snygga för ögat, utan också ge en användarupplevelse som användaren inte glömmer.

Vad Baldheads gör

Webbutveckling


Hos Baldheads får du alltid snygga, personliga och unika webbsidor med fokus på design, fotografi och användarupplevelse. Alla sidor från oss är snabba, optimerade och responsiva dvs de anpassar automatiskt sin layout till olika skärmstorlekar.

Mobila applikationen & spel

Jag tar fram dina mobila appar från idé till färdig applikation. Att utveckla appar anpassade för barn i behov av särskilt stöd fångar speciellt mitt intresse. Att utveckla appar är både roligt och utmanande då de ofta innehåller varierande arbetsmoment som användarvänlighet, grafik, ljud, bild, film, interaktivitet och programmering som sammanfogas och samspelar i ett projekt.

Grafisk formgivning

Jag gör de mesta inom grafisk formgivning t.ex. broschyrer i olika storlekar, rollups, flyers, tygvepor, golvdekaler, affischer, grafiska profilert

Foto

En bild säger fortfarande mer än 1000 ord. Jag fotograferar oftast i uppdrag inom webbutveckling och grafisk formgivning där bilder har en stor betydelse, men frågar du så kan jag säkert fota annat också.

Kompetenser