Tolvmans friskola
Tolvmans friskola Tolvmans friskola ville ha en ny...

Tolvmans friskola

Tolvmans friskola ville ha en ny modern webbplats som skulle vara lätt att uppdatera. Här skulle rymmas matsedel, olika dokument, ansökningshandlingar och möjlighet att på ett lätt sätt hålla kontakten med hemmet via aktuella veckobrev. Det skulle också finnas möjlighet att bjuda in till föräldramöte samt påkalla uppmärksamhet om någon oförutsedd händelse inträffat detta via en banner på förstasidan. Se resultatet genom att klicka på namnet här bredvid.
Erik Westbergs Vokalensemble
Erik Westbergs Vokalensemble Baldheads Creative fi...

Erik Westbergs Vokalensemble

Baldheads Creative fick förmånen att producera en webbplats för Erik Westbergs Vokalensembles. Ensemblen turnerar friskt över hela världen. Texterna översattes förutom svenska också till engelska.

Tygvepa Älvsbyn
Tygvepa Älvsbyns gymnasium Vid Älvsbyns gymnasiu...

Tygvepa Älvsbyns gymnasium

Vid Älvsbyns gymnasium ligger byggprogrammet och elprogrammet utlokaliserade i ett annat hus. För att stärka känslan av samhörigheten med huvudskolan skapade vi en tygvepa med framsidan av byggprogrammets folder som dekor.
Golvdekal
Golvdekal Älvsbyns gymnasium Vid Älvsbyns gymnas...

Golvdekal Älvsbyns gymnasium

Vid Älvsbyns gymnasium ligger byggprogrammet och elprogrammet utlokaliserade i ett annat hus. För att stärka känslan av samhörigheten med huvudskolan skapade vi en golvdekal med Älvsbyns gymnasiums logotyp.

Come n dance with us
https://www.youtube.com/watch?v=sMX0Nr1hwQw Come n...
https://www.youtube.com/watch?v=sMX0Nr1hwQw

Come n dance with us

En reklamfilm beställd av Älvsbyns gymnasium. Den har gått som förfilm på Youtube under några jular med drygt 22 000 visningar i Älvsbyn, Luleå, Boden, Arvidsjaur och Arjeplog under 7 dagar som kampanjen räckte. Baldheads gjorde musik, foto och videoproduktion.

www.elteknik.nu
www.elteknikab.nu Företagsgruppen i Piteå AB är...
Elteknik

www.elteknikab.nu

Företagsgruppen i Piteå AB är ett moderbolag för Kylmontören i Piteå AB, Elteknik i Piteå AB och Piteå Svets & Maskin. Företagen verkar var för sig, eller tillsammans i olika projekt. Företagsgruppen ville ha webbplatser för var och ett av sina företag där man även skulle kunna se att de hörde ihop samt vara länkade till varandra via en meny. Elteknik i Piteå AB utför elektriska installationer och service för företag och privatpersoner inom de flesta områden som finns på marknaden. Vad vi gör
Piteå svets & maskin
www.psm.nu Företagsgruppen i Piteå AB är ett mo...
psm bild

www.psm.nu

Företagsgruppen i Piteå AB är ett moderbolag för Kylmontören i Piteå AB, Elteknik i Piteå AB och Piteå Svets & Maskin. Företagen verkar var för sig, eller tillsammans i olika projekt. Företagsgruppen ville ha webbplatser för var och ett av sina företag där man även skulle kunna se att de hörde ihop samt vara länkade till varandra via en meny.Piteå Svets & Maskin AB jobbar mot industrin. De arbetar mest med rostfria rörinstallationer, cisterner, arbetsplattformar mm. svetsbild
www.foretagsgruppen.nu
www.ftg.nu Företagsgruppen i Piteå AB är ett mo...
ftg

www.ftg.nu

Företagsgruppen i Piteå AB är ett moderbolag för Kylmontören i Piteå AB, Elteknik i Piteå AB och Piteå Svets & Maskin. Företagen verkar var för sig, eller tillsammans i olika projekt. Företagsgruppen ville ha webbplatser för var och ett av sina företag där man även skulle kunna se att de hörde ihop samt vara länkade till varandra via en meny.
www.storstrand.nu
www.storstrand.nu Storstrand är en ekumenisk kris...
Storstrand_front

www.storstrand.nu

Storstrand är en ekumenisk kristen kurs- och lägergård. Fastighetsägare är Evangeliska fosterlands-stiftelsen (EFS) i Norrbotten men Storstrand drivs av Storstrandsföreningen, en sammanslutning av ett antal kristna föreningar från olika samfund i Piteå kommun. Baldheads har stått för foto, webbdesign, webbutveckling. Start
Broschyr Älvsbyns Gymnasium
Broschyr Älvsbyns Gymnasium Älvsbyns gymnasium v...
Skolfolder_Front

Broschyr Älvsbyns Gymnasium

Älvsbyns gymnasium ville ha en broschyr att skicka ut till elever och föräldrar från årskurs 9 så de kan läsa om Älvsbyns gymnasium och vilka program som erbjuds. Broschyren delas ut till alla hushåll i Älvsbyns-, Arvidsjaurs- och Arjeplogs kommuner som har en åk.9 elev i sitt hem. Den svarta utsidan ingår i Älvsbyns gymnasiums färgprofil och går igen i alla broschyrer från skolan. Baldheads har fotograferat och stått för grafisk formgivning.

Broschyr Bygg & anläggnings programmet Älvsbyn
Broschyr Bygg & anläggningsprogrammet Älvsbyns g...
Elfolder_front

Broschyr Bygg & anläggningsprogrammet Älvsbyns gymnasium

Bygglärarna vid Älvsbyns gymnasium ville ha ett material att dela ut till elever från årskurs 9 så de kan läsa på om Bygg & anläggningsprogrammet och de olika yrken som man kan jobba i efter avslutad utbildning. Den svarta utsidan ingår i Älvsbyns gymnasiums färgprofil och går igen i alla broschyrer från skolan. Baldheads har fotograferat och stått för layout.

Broschyr El & Energi Älvsbyn
Broschyr El & Energi Älvsbyns gymnasium Ellärare...
elbroschyr_Front

Broschyr El & Energi Älvsbyns gymnasium

Elläraren vid Älvsbyns gymnasium ville ha ett material att dela ut till elever från årskurs 9 så de kan läsa på om El & energiprogrammet och de olika yrken som man kan jobba i efter avslutad utbildning. Den svarta utsidan ingår i Älvsbyns gymnasiums färgprofil och går igen i alla broschyrer från skolan. Baldheads har fotograferat och stått för layout.

Broschyr Vård & omsorg Älvsbyn
Broschyr Vård & omsorgsprogrammet Älvsby Vårdl...
vardfolder_front

Broschyr Vård & omsorgsprogrammet Älvsby

Vårdlärarna vid Älvsbyns gymnasium ville ha ett material att dela ut till elever från årskurs 9 så de kan läsa på om vård och omsorgsprogrammet och de olika yrken som man kan jobba i efter avslutad utbildning. Den svarta utsidan ingår i Älvsbyns gymnasiums färgprofil och går igen i alla broschyrer från skolan. Baldheads har fotograferat och stått för den grafiska utformningen.

El & Energi Älvsbyns gymnasium
https://youtu.be/rsQ6mn4dgCQ El & Energi Älvsbyns...
https://youtu.be/rsQ6mn4dgCQ

El & Energi Älvsbyns Gymnasium

Animerad marknadföringsfilm för El & Energiprogrammet vid Älvsbyns Gymnasium. Den har gått som förfilm på Youtube under några jular med drygt 22 000 visningar i Älvsbyn, Luleå, Boden, Arvidsjaur och Arjeplog under 7 dagar som kampanjen räckte. Baldheads har gjort illustrationer, animering, ljudproduktion och Videoredigering

Kylmontören AB
www.kylmontoren.nu Företagsgruppen i Piteå AB ä...

www.kylmontoren.nu

Företagsgruppen i Piteå AB är ett moderbolag för Kylmontören i Piteå AB, Elteknik i Piteå AB och Piteå Svets & Maskin. Företagen verkar var för sig, eller tillsammans i olika projekt. Företagsgruppen ville ha webbplatser för var och ett av sina företag där man även skulle kunna se att de hörde ihop samt vara länkade till varandra via en meny. Med isbjörnsbilden och slogan ville vi visa på att Kylmontören bryr sig om naturen och använder naturvänligt kylmedium så att den globala uppvärmningen avstannar.
Byggprogrammet Älvsbyns gymnasium
https://youtu.be/5hcLxbfh54M Byggprogrammet Älvsb...
https://youtu.be/5hcLxbfh54M

Byggprogrammet Älvsbyn Gymnasium

Animerad marknadföringsfilm för Byggprogrammet vid Älvsbyns Gymnasium. Har gått som förfilm på Youtube under några jular med drygt 22 000 visningar i Älvsbyn, Luleå, Boden, Arvidsjaur och Arjeplog under 7 dagar som kampanjen räckte. Baldheads har gjort illustrationer, animering, ljudproduktion och Videoredigering

Piteortens musikförbund
Grafisk profil - Pitebygdens musikförbund Pitebyg...
Busshållplats

Grafisk profil - Pitebygdens musikförbund

Pitebygdens musikförbund behövde affischmallar som grund då de ska tillverka affischer för att informera och marknadsföra de konserter som de anordnar. Pitebygdens musikförbund ville ha tre mallar med samma mönster men att färgerna skulle byta plats med varandra för att man skulle se att det var en ny konsert på gång.

searchingforsilence.se
www.searchingforsilence.se Ajlo is the perfect fus...
searching for silence screen

www.searchingforsilence.se

Ajlo is the perfect fusion between form and function were light, sound-absorption and design been molded together to one beutiful piece of art. With a clean and uncluttered Scandinavian design, Ajlo is ready to bring light into your noisy life. Of course we want you to feel comfortable and totally great in your environment. Therefore, we made Ajlo very versatile so it can be adapted and combined into a vary of different combinations, and will work wherever you want to place it.

silence silence_iPad2 silence_iphone silence_iPad silence_evelina
magnusgarden.se
www.magnusgarden.se Stefan Wennberg driver Magnusg...
magnusgarden-iMac

www.magnusgarden.se

Stefan Wennberg driver Magnusgårdens bygg AB. De jobbat mycket med gamla hus som norrbottensgårdar med renovering, om och tillbyggnad, men även nybyggen och finsnickeri som trappor, fönster och renovering av gamla möbler. De är oftast överhopade med jobb och har därför dragit sig för att skaffa en webbplats men till slut så blev det av. De ville ha en enkel webbsida med fakta och vände sig till Baldheads. magnusgarden_Front magnusgarden_iPad magnusgarde_iphone
Vem där – Matematik
efficitur molestie. Curabitur posuere id velit non...

Vem där!? - Matematik - Android

Vem där!? - Matematik - Apple iPad​

Vem där!? - Matematik är en svenskproducerad app. Ett matematikspel för barn i de yngre åldrarna som behandlar addition (+) och subtraktion (-) med siffrorna 1 till 12. Dra och släpp rätt svarssiffra på mattetalet du vill räkna ut. Om svaret är rätt försvinner talets bottenplatta. När du löst alla 12 talen på spelplanen ser du en klassisk prick till prickuppgift där du drar streck mellan punkterna i nummerordning för att se vem eller vad som döljer sig där.

Who’s there – Mathematics
Integer faucibus sed augue et ullamcorper. Proin l...

Who’s there? - Mathematics - iPad

Who’s there? - Mathematics - Android

Who’s there? - Mathematics is a math games for children in the younger age that is dealing with basic addition + and subtraction - with the numbers 1 to 12. Drag and drop the correct answer to the mathproblem you want to solve. If the answer is correct the plate that the mathproblem is located on disappears. When you have solved all 12 mathproblems, you will see a classic dot to dot task where you connect the dots in numerical order to see who or what is hiding there.

Fonema
Integer faucibus sed augue et ullamcorper. Proin l...

Fonema

För att ett barn ska kunna lära sig läsa och skriva måste hen först utveckla en fonologisk medvetenhet som innebär att man förstår hur ett språks olika ljud och bokstäver förhåller sig till varandra och hur de i nästa steg bildar ord. Bilderna i Fonema låter barnet/eleven göra en koppling mellan bokstavens utseende och dess ljud med stöd av en bild som visar hur ljudet ska låta.

Smultert!
Smultert! I appen Smultert! kan du lyssna på dryg...
Smultertheader

Smultert!

I appen Smultert! kan du lyssna på drygt 160 fraser, ord och uttryck på pitemål, den dialekt som pratas i Piteå älvdal. Du kan även spela in dig själv när du härmar dina första fraser på pitemål så vida du inte redan behärskar dialekten. För att du ska få reda på hur mycket Pitebo du är finns ett quiz som slumpar fraser på pitemål som du sedan ska hitta rätt svenska förklaring till.

Launchscreen Smultert Launchscreen Smultert Smultert Kategorier Smultert Kategorier
Menu